Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


DTK show

2011.11.26

Nem is olyan rég kb: 2 hónapja nagyszabású reklámot adtak a DTK-shownak  az mtv1 csatornán. Több más műsort is reklámoztak akkor pld: az új Bagi, Nacsa műsort, a lar pour l'art új műsorát, és a Magyarország szeretlek című vetélkedőt.

A DTK show első adásában híres külföldi sztárok voltak meginvitálva, és tényleg azt hittem, hogy ez egy nívós műsor lesz.

Hát nem lett az !  Úgy látszik a külföldi sztárok csak az első adásban voltak jelen, így emelve a reklám hatását.

Azóta csak magyar sztárok vannak a DTK  showban pld: Nagy Feró, Zorán stb: 

Hát igen az mtv1-nek csak egy adás erejéig volt pénze külföldi hireségekre.  Aztán mostmár jók lesznek az ilyen unalmas elcsépelt emberek is mint a Nagy Feró, és társai.

Ez a Nagy Feró már olyan lerágott csont, hogy szerintem a kutya se kiváncsi már az erőltetett önéletrajzára meg a babos kendőjére.  Na de hát ez van Magyar ember Magyar sztárt kap mert az még ingyen is bejön a studióba elmondani amit már amúgy is tudtunk  rég, hisz ezek az emberek már a Friderikusz show-ban is elmondták unalmas életpályájukat 20 évvel ezelőtt.

A vetélkedő műsor Jakupcsek Gabival, és Csiszár Jenővel szerintem telitalálat, rég volt ilyen szórakoztató, és jó műsor a tv-ben , ezekből kellene több.

Bagi, Nacsa hozza a szokásos formáját akárcsak a lar pour l'art, a Maradj talpon című kvíz Gundel Takácsal meg szerintem nem lett nagy szám, kissé unalmas, néha úgy belebonyolódnak a beszélgetésbe Gundel, és vendégei, hogy az már fárasztó, na és ez a verembe esés is csak 3 napig volt érdekes, mostmár szerintem nem olyan nagy poén.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.