Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hacktion - újabb szar sorozat az mtv-én

2011.11.18

A tűzvonalban után itt a haction, ami megintcsak egy gyenge lerágott utánzatra sikeredett.  Stohl buci után Oroszlán Szonja, és Hujber Feri borzolja idegeinket  a szar színészi játékkal, és a hacker téma teljes hozzá nem értésével. Lerí a filmről, hogy semmi köze sem a hackerkedéshez sem az akcióhoz.

Én Oroszlán Szonját amolyan "hát úgy sincs jobb színészünk dobjuk be őt "  effektusnak tartom. Hujber Feri meg egy nagy faszkalap az én szememben. A többi színész imitátor meg aki ebben a filmben van egyenesen borzalmas.

Már csak Szabó Győző hiányzik a sorozatból, és teljes a kép. A tűzvonalban című film is hemzsegett a gagyi megoldásoktól, Stohl buci erőltetett játékától, és a gagyi szereplőktől.

Ez a hacker téma már vagy 15 éve aktuális az USA -ban, úgy látszik a Magyarok még csak most nőttek fel a feladathoz, hogy egy ilyen filmet csináljanak.

De mi védeni való is van Magyarországon amit ilyen nagy hackerek, és különleges alakulatok védenek ???

 

Talán az öszödi beszéd ?

Orbán szőlős bírtoka ?

Benkő Dániel lantja ?

Győzike palotája ?

Fogalmam nincs róla, hogy miért kell egy Magyar filmsorozatnak leutánozni egy SWAT-hoz hasonló alakulatot , mindenesetre a haction film egy nagy kalap szar ebben szerintem egyet értünk.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ez nem kritikai írás,hanem pöffeszkedés

(bazsi, 2012.08.24 14:03)

Barátok közt,Jóban rosszban,Életképek ...... ezek szerintem messze szarabbak ,mint a Hacktion.
A neve megragad az emberben.
A téma szerintem jó.( Jóban rosszban halálos vírus szabadul épp ki ...akkor azt lehet KAPTÁR utánzásnak nevezni... Barátok közt meg SZELEMEKKEL SUTTOGÓ volt egy időben,meg még elég sok más...)
Úgy hogy lehet választani.Én megtettem.Vagy(!) (mert mindig van választási lehetőség) nem kell TV-t nézni találomra. Ott a TV újság,internet ki lehet percek alatt böngészni,hogy mi az amit az ember meg akar nézni mi az amire nem kíváncsi.
Igen ,nagyon sok hibája van a sorozatnak ,de ha azt csináljuk mindig hogy "ez szar téma...ez is szar téma....ez is fos....meg ez is." akkor nem marad SEMMI téma.
Ezen kívül MÁS EU ország is (pl.: a nagy Németország "Profilozók") felhasznál külföldi mintákat.
Nem kell azt hinni ,hogy csak Magyarország csinálja ezt.
Ha most középkori lenne a téma,akkor is ugyan ez a szöveg lenne.
A kritika pedig nem azt jelenti,hogy "fosfosfosszarszarszar" hanem megmondja konkrétan mi a hiba ,min lehetne változtatni, esetleg ha már kritikát ír dob egy pár megoldást rá!

Dante pokla,2012

(SKORPIOLANY, 2012.06.21 12:55)

Nem értünk egyet tisztelt ?romboló? ! Ami szerintem szar volt: na az az Öszödi beszéd,B.D. öregecske "lantja",egy miniszter félrenézése',Győzike zebrafetisizmusa',meg az önkritikát nélkülöző anoním "kritikus" megnyilatkozása! A HECTION sorozatot szivesen nézem mert jó időtöltés,sokkal jobb mint a lehúzó "kritikádat"elolvasni!Tényleg te mit alkotsz ezen kívül?Mert,hogy kívül vagy az egyértelmű,de önmagadon is?Azért az szar lehet neked,ha te így érzed jól magad és még csak észre sem veszed,vagy elengeded!Egyenlőre,mert minden szar amit öntesz egyszer betemet,és ez biztos! Legyen szép a napod,neked is süssön!

yameldar@gmail.com

(semmi, 2012.03.30 20:33)

Ez nem szar ÉS B@SSZAMEG AKINEK EZ NEM TETSZIK NÉZÉTEK MEG A MARSLAKÓKAT NA AZ SZAR ÉS KEDVES OLDALVEZETŐ HA MAGA IRIGY EGY NORMÁLIS SOROZATRA AKKOR K@PJABE A CSILLÁM F@SZ LÁMA FÜLÉT ÉS KÉSZ

Re: yameldar@gmail.com

(admin, 2012.03.30 22:40)

Mikor ezt készítettem akkor még nem ment a marslakók című film. de arról nem is akarok kritikát készíteni mert annyira érdektelen szar film, hogy nem foglalkozom vele

jó helyen

(NONAME, 2012.03.29 20:04)

kedves oldal vezető szerintem jó sorozat és csinálj jobbat ha tudsz!
Hibák ...........pl a Trójában az egyik jelenetnél átment egy repülő de akkor tudod mentsd meg a magyar filmipart!

yankee@mail.com

(yankee, 2012.03.12 22:22)

Addig jó neked,amíg nem tudod mit védenek Magyarországon a Szolgálatok (Addig tudsz nyugodtan aludni),ne is akard tudni!
Te egy ilyen -ez se jó,az is szar,ez faszkalap,az meg nem a kedvencem stílusú emberke vagy. Talán megmenthetnéd a magyar film ipart. Írj forgatókönyvet,válogass hozzá színészeket és hajrá. Bontogasd a szárnyaidat kismadár! Nem akkor vagy nagy ha másokat becsmérelsz,hanem ha ezeken az embereken túl tudsz tenni!

ropi.34@freemail.hu

(ropi, 2012.02.20 12:49)

Nem tudom , nekem kifejezetten tetszik ez a sorozat! :)
Vannak , voltak kisebb problémák bakik! De elnézzük mert a mienk (magyar) , de lássuk be azért ez nem amerika! Ha csak a témát nézed és azt hogy ez egy játékfilm , akkor nagyon is élvezhető!

opciom@gmail.com

(Oti, 2012.02.07 20:28)

hát, ecsém, te aztán nagy király lehetsz, keresd meg a bokádat, nézz le, aztán tudatod, hogy kb ott vagy szellemileg

Sarge

(Még egy fintor, 2012.01.09 12:46)

Alapvetően egyet értek a kritikával. Legalább valaki felhívta a figyelmet arra, hogy valami baj van a hazai sorozatokkal. Megpróbáltam megnézni ebből is egy részt - nem sikerült. Közben több kérdés is megfogalmazódott bennem, pl.: mitől ilyen erőltetettek, hiteltelenek a karakterek? Nem volt elég idő többször is eljátszatni a jeleneteket? Vagy nem volt rá pénz? Semmilyen instrukciót nem adott a rendező a színészeknek? A hang direkt ilyen természetellenes?
Összességében úgy tűnt, mintha egy 10 éves kisgyerek rendezte volna az egészet, hasonló korú színészekkel. A hangsáv külön is bosszantó. Sokszor csend van ott, ahol szólnia kellene valami háttérzenének, máskor meg olyan zörejeket hallunk, amelyek teljesen kizökkentenek minket a történetből. Már ha sikerül egyáltalán beleélni magunkat. Ugyanis olyan gyengén van minden párbeszéd eljátszva, mintha a színészek csak két perccel ezelőtt olvasták volna életükben először a szövegüket, nemhogy tükör előtt gyakorolták volna órákig.
Valójában két percig sem képes a film elhitetni magát, képtelen vagyok belefeledkezni az eseményekbe.
Értem én, hogy ez "csak" egy sorozat, no meg kevés a pénz, de ennél azért magasabb színvonalat várnék el ettől a színészgárdától és a teljes stábtól.

Írdátlégyszi

(Sarge, 2012.01.08 19:28)

Bocs, azt hittem a cím-hez e-mail címet kell írni, mint sok más fórumon. Légy szíves javíts át a címsort "Még egy fintor"-ra.
Köszi,

Sarge

Hacktion

(Nesty, 2012.01.06 20:05)

Szerintem aki ezt a sorozatot szapulja, egy őrült nagy faszkalap... " Lerí a filmről, hogy semmi köze sem a hackerkedéshez sem az akcióhoz. - Te aztán biztos értesz az ilyen dolgokhoz... :)

Re: Hacktion

(admin, 2012.01.06 21:30)

Szerinted aki ezt a filmet szapulja az egy faszkalap ??? de miért ??? indokold meg !!! Mert ez így csak üres rágalom. Én elmondtam, hogy a filmnek semmi köze se az akcióhoz se a hackerkedéshez, én legalább nem üres dumával szapulom a filmet hanem alátámasztom mik azok az okok amik miatt ez a film egy szar.

Miazhogyacímsortúlrövid?

(Lóbaszó Géza, 2011.12.15 11:35)

Hát inkább vicces. Olyan manusok vannak akik félig sem hiteles színészek. Ez a rájfájzenes csaj a főgóré váháháhá. Ez kb olyan, mint anno Kaszás Géza orosz maffiafőnökként az Europa Expresszben :D A Gejza a filmben keménykedett az rtk-klubon csatornán meg főzőműsort vezetett azzal a hülyefejű főhomárral :DD
Kicsi ország, kevés színész, lopott téma ez a magyar film.

Lepillantás a Felső-blogszférából

(Star, 2011.12.01 22:44)

Szerintem ez a cikk úgy, ahogy van, hülyeség. Nincs olyan, hogy a "magyar rosszabb". Az USA-ban nagyobb a múltja a krimi sorozatoknak, ez látszik, a mai rendezők is már azon nőttek fel. Nálunk ennek még ki kell alakulnia.

Azt, hogy miért ne legyen nekünk is ilyen sorozatunk, ne firtassuk. A cikk azonban nem csak tartalmatlan, hanem igénytelen is: a "szar" csak ömlik, nincs semmi dramatika, meggyőzés. Ez nem más, mint amit egy buta, nem túl igényes, nem is valami nagy felfogó képességű ember gyorsan lepötyögött, és sajnos a közösségi médiában ennek is jut hely. Ha törlöd a kommentem, azzal csak elismered, hogy igazam van.

Re: Lepillantás a Felső-blogszférából

(admin, 2011.12.04 09:20)

Köszi az intelligens kommentedet Star :d és nem félj nem törlöm, hadd lássák, hogy a felső blogszférából IS írnak ide, bármit is jelentsen az a felső blogszféra :DDD

válasz

(admin, 2011.11.29 16:08)

szerintem meg szar film, és kész, mindenkinek meglehet a véleménye , neked is nekem is, ennyi

Bivalybasznád, Űrhajós u.10.

(Isti, 2011.11.28 23:40)

Szerintem nem szar,egész tűrhető ahhoz képest, hogy magyar.A Te színvonalad a "jóban-rosszban" lehet, nézd inkább azt...