Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 az Apokalipszis éve ???

2012.01.02

Hát igen elérkeztünk a 2012-es évhez. Rengetek film foglalkozott már az apokalipszis témájával, és sok jó film is született ezen téma megfilmesítéséből.

A legismertebb talán a 2012 című film ami kifejezetten erre az évre teszi a világ végét.  Nekem nagyon tetszett ez a film habár a sok CGI rontott a film értékelésén a szememben.  De van olyan film amelyik teljesen más időpontra teszi a világvégét például az Children of man című film 2027-re jósolja a teljes pusztulást.

A Terminátor 2 című alkotásban pedig 1997-re tehető az apokalipszis amit ugye azóta már örvendve konstatáltunk, hogy ez csak kitaláció. Aztán itt volt az Armageddon ami szintét nagy sikert aratott Bruce Willis-el a főszerepben. Ez a film egy meteor képében jósolta meg az emberiség végét.

Nekem nagyon tetszett a Holnapután című film is.  Abban a filmben a dermesztő hideg hozta a végső perceket az emberiségre.

A Világok harca című filmben Tom Cruise próbálta felvenni a harcot az idegenekkel. Ebben a filmben más bolygóról érkező lények igázták le az embereket.

De van olyan film is ami azt a teóriát vitte vászonra miszerint  Szovjetunió, és Kina háborúja miatt hal ki az emberiség. Ebben a filmben nem kisebb színész a főszereplő mint Charlton Heston, és ennek a filmnek a címe The Omega man.

Sok film van még ami ezt a témát dolgozta fel de egy biztos, azt hogy a világ vége mikor jön el szerintem senki nem tudja megjósolni.

Minden esetre sok producer, és színész profitált jól ebből a témából, és nagyon de nagyon remélem és szeretném is, hogy még sok ilyen filmet tudjunk megnézni.

 

2012-john-cusack-woody-harrelson-amanda-peet-artwork-02.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1300638302_a_fuggetlenseg_napja.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

children-of-men-poster-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

f5903.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

holnaputan-the-day-after-tomorrow.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pdis_d15639d.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vilagok_harca_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

the-omega-man.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.