Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013 Február

Cikkek

Óriás Pyton vs Óriás Aligátor

2013.02.21

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2013 Február | Hozzászólások: 0

Viharok háborúja - kritika

2013.02.17

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2013 Február | Hozzászólások: 0

A lény egy idegen világból - elemzés

2013.02.14

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2013 Február | Hozzászólások: 0

Tán nem így akarják feldobni a tv2 csatornát ???

2013.02.13

 

Ezt láttam, nagyon GÁZ!!! mikor megláttam Patakyt meg Claudiát el is ment a kedvem az egésztől, amúgy nem most látom először hanem tegnap a tv-ben láttam.

Claudia kopott unalmas arc már akárcsak a Tilla, Patakyról nem is beszélve. Méghogy új szuper tv2 Lol. elég szarul mehet a csatornának ha már ilyen arcokra épít. És ez a klip is jájjjjjj, elkéstek vele vagy 10 évet, ha ezt 10 éve látom akkor azt mondom igen ez menő, de ma ???? Ugyan már az egész tv2 egy kopott sablonos szarr, ki kéne vágni onnan az összes régi arcot ha nem akarnak hamarosan csődbe menni, új fiatal arcok kellenek egy felvirágoztatáshoz nem ilyen lepukkant kopott unalmas fejek.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2013 Február | Hozzászólások: 0

Majomper

2013.02.11

Ritka manapság a jó film, ezért is nagy kincs számomra a "majomper" című film. 

A film nem is olyan régi mint első ránézésre gondolná az ember, és ennek ellenére egy elsőosztályú dráma.

Ebben a filmben nincs akció, vér, látványeffekt mégis odaszögez minket a monitor elé.

inherit_the_wind-1-.jpg

 

Nem csoda hisz olyan szereplők vannak a filmben mint Jack Lemmon vagy George C. Scott. Aki jártas a film világában az tudja, hogy két színészóriásról van szó. Maga a film története is egy igen kényes témát feszeget, amely téma abban az időben amelyben a film játszódik talán a legkényesebb témának számított.

Vallás kontra Tudomány !!! 

Egy történelem tanár egy igen vallásos déli kisvárosban Darwin tanait állítja szembe a vallásos meggyőződéssel. A tanár elmondja egy órán, hogy szerinte az embert nem az Isten teremtette hanem egy több évmilliós evolúción keresztül jutott el oda ami ma is.

Ezt megtudják a város vallásos vénjei, és bíróság elé állítják. A nagy nyilvánosság előtt zajló tárgyaláson, amely a daytoni "majomper" nevet kapta, életre-halálra szóló drámai küzdelem bontakozik ki a Biblia-tudósként is ismert híres közvádló, Matthew Harrison Brady és az ugyancsak neves védőügyvéd, Henry Drummond között.

A színészi alakítás a filmben tökéletes, akárcsak a helyszín a statiszták a párbeszédek, és minden ami ebben a filmben van. Aki akar egy igazán jó filmet látni az nézze meg. A sok popcorn mozi sablonos világában ez a film egy igazi felpezsdülést nyújt.

Nem is akarom tovább húzni az időt ez a film egyszerűen tökéletes.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2013 Február | Hozzászólások: 0